Wij zijn een party-rondvaartbedrijf dat rondvaarten organiseert in en om één van de meest unieke natuurgebieden van ons land; “Nationaal park de Biesbosch”.

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw organiseert al bijna vijftig jaar rondvaarten door één van de mooiste natuurgebieden van ons land; “Nationaal Park de Biesbosch”. Voor individuele gasten kunt u aan de hand van deze website een gezellige dag in en rondom de Biesbosch doorbrengen. Vanaf de bekende en gezellige twee uur durende Biesboschtocht tot en met een compleet verzorgde dagtocht met bezoek aan Slot Loevestein, het Rotterdamse havengebied, of een tocht geheel verzorgd met een koud-warm buffet en dessert behoren tot onze mogelijkheden.

Mede door de geringe diepgang zijn onze partyschepen speciaal gebouwd om door dit gebied te varen. De comfortabele partyboten zijn verwarmd en uitgerust met toiletvoorziening, bar en geluidsinstallatie. Gedurende een twee uur durende tocht wordt het gehele gebied doorkruist. Tijdens de vaart kunt u een drankje nemen vanaf de bar en vertelt de schipper het een en ander over hetgeen u onderweg te zien krijgt.

 

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw beschikt over twee vaste locaties. In Drimmelen is ons kantoor gevestigd, en vertrekken ook de meeste rondvaarten.


Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw
Biesboschweg 2
4924 BB  Drimmelen

Telefoon: 0162-68 26 09
E-mail: info@zilvermeeuw.nl


Foto impressie

Online vaarkaart

Routes, havens en meer... U vindt het op onze vaarkaart.
Klik hier en ontdek het zelf.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief zodat u altijd op de hoogte blijft van het laatste vaarnieuws.

Naam:
E-mail:

Berichten