DE OESTERDAM verbindt Tholen met Zuid-Beveland. De zandplaat waarop Waterrijk Oesterdam wordt gerealiseerd, staat bekend als watersportgebied de ‘Speelmansplaten’. Het recreatiepark is bereikbaar voor grote (plezier)jachten met een aanzienlijke diepgang. Alle woningen beschikken over een eigen aanlegplaats. Daarnaast wordt er bij het park een jachthaven gerealiseerd voor ongeveer honderd boten. In het park zelf kunt u terecht voor de eerste levensbehoeften. Er is een winkel, boodschappenservice en een restaurant. Ook worden er een zwembad en speelruimten voor kinderen gerealiseerd.

WATERVILLA’S
Midden in Nationaal Park Oosterschelde ligt Waterrijk Oesterdam. Bijzondere watervilla’s, met elk een eigen aanlegsteiger. Bereikbaar voor grote (plezier)jachten en een fantastische uitvalsbasis voor tochten op de Oosterschelde, het Veerse Meer en zelfs de Biesbosch. Veere en Yerseke liggen om de hoek, en ook Rotterdam, Antwerpen en Bergen op Zoom zijn snel te bereiken. Bij Waterrijk Oesterdam geniet u het hele jaar van eenvoud in luxe op een unieke locatie. Pure schoonheid verankerd in de natuur.
Klik hier voor meer informatie.

WATERSPORT
De unieke ligging, midden in Nationaal Park Oosterscheld, maakt Marina Oesterdam een watersportplek bij uitstek. De villa’s op het park beschikken ieder over een eigen aanlegsteiger. De toekomstige jachthaven wordt volledig op de watersport gericht. Diverse watersportfaciliteiten zullen ervoor zorgen dat iedere watersporter bij Marina Oesterdam aan zijn trekken komt. Marina Oesterdam ligt in de buurt van de mooiste duikplekken van Nederland. Vanaf het park kan men duiken, surfen, zeilen of cruisen met een motorboot.
Klik hier voor meer informatie.

OUTDOOR/EVENTS
Het uitgestrekte terrein van Waterrijk Oesterdam is de ideale omgeving voor de meest uiteenlopende buitenactiviteiten. Van bedrijfsuitjes tot break-outsessies, van vrijgezellenfeesten tot teambuilding. Alles is mogelijk! In samenwerking met onze partner Outdoor Elements verzorgen wij bedrijfsfeesten en groepsactiviteiten voor 10 tot wel 2000 personen. Ons brede assortiment biedt voor iedere groep wat wils. En voor iets bijzonders: naast onze bestaande arrangementen bieden we ook arrangementen op maat. Helemaal naar eigen idee en afgestemd op het beschikbare budget. Dus wat uw wensen ook zijn, Outdoor Elements biedt u groepsevenementen om nooit meer te vergeten!
Klik hier voor meer informatie


Waterrijk Oesterdam
Oesterdam 3
4691 PV  Tholen

Telefoon: 0166-604697
E-mail: receptie@waterrijkoesterdam.nl


Foto impressie
Video impressie

Online vaarkaart

Routes, havens en meer... U vindt het op onze vaarkaart.
Klik hier en ontdek het zelf.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief zodat u altijd op de hoogte blijft van het laatste vaarnieuws.

Naam:
E-mail:

Berichten